download mijn werk- en spelvormen

Drie werk- en spelvormen waarmee je op een speelse manier met je leerlingen aan de slag kunt. Schrijf je in voor mijn inspiratiemails via het formulier onderaan de pagina en je ontvangt de werk- en spelvormen gratis, verdeeld over drie mails. Dus laat je gegevens achter in het formulier onderaan de pagina en de eerste werkvorm komt direct naar je toe!

Werkvorm 1

Nee leren zeggen

In deze oefening help ik je op weg om met de kinderen te oefenen HOE ze zeggen dat ze iets niet willen. Zodat zij steviger in hun schoenen komen te staan en het jullie als groep een uniforme manier geeft om je grens aan te geven én naar een grens te luisteren!

Werkvorm 2

Betere sfeer 

Met deze werkvorm maak je op een speelse manier de groepsdynamiek positiever. Vooral handig aan het begin van een schooljaar, na een vakantie of lockdown, omdat de regels en afspraken dan vaak weer op de achtergrond zijn geraakt. 

Werkvorm 3

Complimenten 

Complimenten zijn krachtig spul. Krachtiger dan we ons vaak realiseren. Een welgemeend compliment geeft letterlijk energie en versterkt de verbinding. Deze spelvorm is op verschillende momenten in het jaar heel krachtig. 

Ik wil de gratis spel- en werkvormen!
Functie:

Ik ben benieuwd wat deze werkvormen met de kinderen en jouw groep doet. Laat je het mij weten?

Inspiratiemail ontvangen?