WANDELCOACHING

In de waan van de dag vergeet je makkelijk stil te staan bij wat nou echt belangrijk is voor je en te reflecteren op je eigen handelen. Regelmatig is dit een onderwerp tijdens mijn coachtrajecten en neem ik mensen mee aan de wandel. Keer op keer merk ik hoe goed dat doet. Beweging zorgt voor beweging.

Omdat ik vaak dezelfde thema’s langs zie komen heb ik besloten mensen hierin bij elkaar te brengen. Samen wandelen en reflecteren is niet alleen leuk, maar het zorgt ook voor herkenning, verdieping en inspiratie. Je leert jezelf en je eigen patronen herkennen, wat zal bijdragen aan meer ontspanning en werkplezier!

Juist in de natuur kom je tot frisse inzichten omdat je mind open staat en je letterlijk en figuurlijk makkelijker in beweging komt. Reflecteren gaat dan bijna vanzelf en de nieuwe ideeën dienen zich vaak automatisch aan.

Wanneer neem jij tijd om even bewust te reflecteren en je lijf te ontspannen?

In 2 ½  uur gaan we met een kleine groep leerkrachten van max. 8 personen wandelen, elke keer staat er een bepaald thema centraal of kan er ingespeeld worden op een vraag vanuit de deelnemers.

De wandeling gaat door bij minimaal 2 deelnemers. Zijn deze er niet, dan schuift de wandeling door naar de volgende datum en ontvang je daarvan bericht.

Kosten, data en locatie:

Kosten: €35,- incl. btw. per wandeling.

Locatie: We spreken af in een heerlijk bos in de omgeving van Amsterdam. Weer of geen weer.

Data: 
Maandag 7 november 10.00 – 12.30
Vrijdag 18 november 15.00-17.30

Zaterdag 10 december 10.30-13.00

Aanmelden?
Stuur een e-mail naar info@celinetraint.nl

Dit is een try-out periode. Na deze periode gaat de prijs omhoog. 

Ben je schooldirecteur of IB-er en ook geïnteresseerd? Neem contact met me op. Bij voldoende interesse, stel ik een groep samen of kunnen we de incompany mogelijkheden bespreken. 

Inspiratiemail ontvangen?