Denk mee moment

Als leerkracht of IB-er ben je constant op zoek hoe je een leerling of een groep zo goed mogelijk kan bereiken om het beste uit zichzelf te halen. Het liefst op zo’n manier dat je energie niet weglekt, maar dat je juist vanuit echte verbinding voelt dat de energie weer gaat stromen. Vaak zal je veel kennis al in huis hebben en kan je er met collega’s uitkomen. Soms zie je je eigen blinde vlekken niet meer, loop je vast en verzand je in strijd en teveel negativiteit. Dan is het fijn als iemand even met een frisse blik van buitenaf met je meedenkt.

Wat krijg je precies?

Tijdens het denk-mee-moment mag je gebruik maken van mijn kennis en expertise.
We plannen een online meeting en tijdens die meeting geef ik antwoord op alle vragen rondom klassenmanagement of omgaan met grensoverschrijdend gedrag van een leerling die jij op dat moment hebt. Jij bepaalt waar we het over hebben.

Welk moment kies je?

Je kan kiezen uit 2 verschillende tijdsblokken, omdat niet elke vraag evenveel tijd nodig heeft. Zo heb je altijd een moment dat past bij jouw behoeftes. Je kan kiezen uit de opties:

Focus

Dit moment duurt 45 minuten en is vooral geschikt als je een aantal korte vragen hebt of 1 duidelijk afgebakende vraag.

Uitgebreid

In 1,5 uur bespreken we meer complexe vragen. Dit moment is vooral geschikt als je behoefte hebt aan verdieping. Denk daarbij aan vragen rondom het steviger opstarten van je schooljaar zodat je storend gedrag voor bent binnen je groep, het vastlopen van een leerkracht met een groep of leerling of als je wilt sparren over een de schoolontwikkeling op pedagogisch gebied.

Een denk-mee-moment is niet geschikt als ..

Je kan bij mij vooral terecht met vragen rondom je eigen pedagogisch handelen binnen je groep/ rondom een bepaalde leerling of hoe hier schoolbreed meer structuur in aan kan brengen. Tevens denk ik graag me je mee over je klassenmanagement in brede zin.

Zit je met een vraag omtrent de didactiek of (achterblijvende) leeropbrengsten, dan verwijs ik je graag door naar Groei Onderwijsadvies.

Hoe boek je een denk-mee-moment?

Je koopt een (of meerdere) denk-mee-moment via de knop hieronder.

Als je de voorkeur hebt voor een dag of dagdeel kan je dit bij de laatste stap bij aankoop in de bestelnotities aangeven. Ik stuur je dan een mailtje met een aantal opties.

Focus:

Dit moment duurt 45 minuten en is vooral geschikt als je een aantal korte vragen hebt of 1 duidelijk afgebakende vraag.

Dit product is beschikbaar

Uitgebreid:

In 1,5 uur bespreken we meer complexe vragen. Dit moment is vooral geschikt als je behoefte hebt aan een brainstormmoment. Je kiest ook voor dit moment als jouw vraag complexer is en je meer wilt uitdiepen. Vragen rondom het vastlopen van een leerkracht met een groep of leerling of als je wilt sparren over een de schoolontwikkeling op pedagogisch gebied.

Dit product is beschikbaar

Inspiratiemail ontvangen?