seizoensWANDELING

In de waan van de dag vergeet je makkelijk stil te staan bij wat nou echt belangrijk voor je is en te reflecteren op je eigen handelen. Je wil dat best alleen…

seizoenswandelingen

Na een lange dag voor de klas ben je vooral bezig met de dag af te ronden en de volgende weer voor te bereiden. Daarnaast heb je de nodige taken binnen de school te vervullen. Als startend leerkracht zit je soms met je handen in het haar en je doet je best om de vele adviezen van collega’s op te volgen. Maar wat past er nou bij jou? Wie wil jij zijn als leerkracht?

Of je staat al een tijd voor de klas, het loopt best, maar de tijd en energie ontbreekt je om zo nu en dan op een diepere laag te reflecteren op je eigen handelen.

Daarom neem ik mee de school uit, de natuur in. Want wandelen is bewezen effectief. Juist in de natuur kom je tot frisse inzichten, omdat je mind open staat als je in beweging komt en de natuur gelukshormonen helpt aan te maken. Zo combineer je het nuttige met het aangename!

Even stilstaan

Elk seizoen kent zijn eigen kracht en energie; zo kijk je in de winter makkelijker even achterom en wil je in het voorjaar van alles zaaien waar je nog meer van wilt. Daarom vindt er ieder kwartaal een seizoenswandeling plaats.
Gun jezelf om 4x per jaar op een ontspannen manier stil te staan bij je professionele handelen en persoonlijke ontwikkeling en weer mooie stappen vooruit te kunnen zetten.
Je kunt je per wandeling inschrijven. Alleen of met collega(‘s).

Wat levert het je op?

Na afloop ga je vol energie en inzichten naar huis. 
Niet door alleen maar te praten, maar door creatieve, energieke oefeningen die je weer dichter bij jezelf brengen. 
Ik draag de werkvormen aan,  maar jij kiest zelf je onderwerpen waar jij je op dat moment het meest in wilt ontwikkelen. En geloof me, die sluiten altijd op elkaar aan! 
Samen met vakgenoten sta je stil bij wie jij wilt zijn als leerkracht. 
Wat werkte er de afgelopen periode wel en waar wil je meer van terug zien. 

Meer ontspanning

Samen wandelen en reflecteren is niet alleen leuk, het zorgt ook voor herkenning, verdieping en inspiratie. Je leert jezelf en je eigen patronen nog beter (her-)kennen, wat bijdraagt aan meer ontspanning tijdens en na je werk.

In de natuur kom je wandelend letterlijk en figuurlijk makkelijker in beweging. Dat versterkt zowel je persoonlijke alsook je professionele ontwikkeling. Een cadeau dat je voor altijd meeneemt.

groepswandelingen leerkrachten basisonderwijs coaching celine traint

Praktische informatie

Data en locaties:
  • donderdag 21 maart Twiske, Oostzaan
  • donderdag 13 juni  Amsterdamse Bos
  • donderdag 19 sept. Tafelberg, Huizen
Tijd: 14.30-17.30 uur
Kosten: €75,- BTW vrijgesteld.
Schrijf je je direct in voor de drie wandelingen, dan ontvang je € 25,- korting! Vraag bij je directie eens of dit vergoed kan worden vanuit je scholingsbudget. 
Groepsgrootte: max. 8 personen.
Meld je aan via het formulier.
Heb je vragen of is er een praktische reden om nu niet mee te doen? Laat het mij weten en ik denk graag mee over mogelijkheden. 

Anderen over de groepswandelingen

Inspiratiemail ontvangen?