Ik leer je vanuit nuance en echte aanwezigheid

voor de klas / in contact met jezelf / in contact met collega’s / voor jezelf  TE STAAN

MIJN DOEL IS ALTIJD OM MET PLEZIER EN DIEPGANG HET BEsTE IN MENSEN NAAR BOVEN TE HALEN

Ik geloof dat je altijd nog mooier kunt worden. Door echt in verbinding met jezelf en anderen te zijn. Even buiten die muren te kijken, waar je zo makkelijk vast blijft zitten in denken en de waan van de dag. En dus neem ik je mee naar buiten, letterlijk en figuurlijk. 

Hi, ik ben Céline

 

Genuanceerd, warm, intuïtief, to the point, verbindend, een luisterend oor, oordeelloos en actie- en oplossingsgericht.

Blij word ik van mensen samenbrengen, lekker eten en een goed glas wijn. Ik houd van reizen, esthetiek en (h)eerlijke, echte gesprekken waarin diepgang niet wordt geschuwd. Ik ben een Bourgondiër pur sang en naast dat ik geniet van het Amsterdamse stadsleven ben ik veel in de natuur te vinden. Daar laad ik op en geniet ik van de details en nieuwe perspectieven die de natuur altijd weer biedt. En dat neem ik dus ook altijd en overal mee in mijn werk. 

 

De opleidingen die ik heb gevolgd

Inspiratiemail ontvangen?