“Blijf in beweging, zoek de natuur op en zorg goed voor jezelf”

Het is niet alleen het advies vanuit de overheid. Het is tevens het advies wat ik regelmatig geef aan de leerkrachten/ ib-ers/schoolleiders waar ik mee spreek en wandel. 
En het is dé reden waarom ik hen naar een mooie groene locatie buiten de school laat komen. Bewegen en frisse lucht geven rust, ruimte, nieuwe ideeën en daarmee hernieuwde focus. Dat voel ik tot in mijn tenen!

Het is óók de reden waarom ik elke maand 1 of 2 zgn. creatiedagen in mijn agenda vastzet. 
Al tijden zoek ik dan een strandtent op, maar omdat die op dit moment niet voor het oprapen liggen besloot ik deze week spontaan een hotel met zeezicht op te zoeken. #Practisewhatyoupreach! 

Want ik weet dat ik productiever én creatiever ben als ik twee dagen een streep door mijn agenda zet en deze creatiedagen inplan, dan wanneer ik van mezelf verwacht het hap snap in de uurtjes tussen de drukte door te doen. 
Twee dagen focus laat mijn energie en creativiteit weer stromen én zorgt ervoor dat ik mogelijkheden zie waarvan ik van tevoren soms niet wist ze te kunnen zien. Zoals het kunnen creëren van dit soort dagen;-)
Een luxe of een keuze? Mij maakt het blij, dankbaar én enorm productief!

Wat doe jij om op te laden? 

Inspiratiemail ontvangen?